Известие

Collapse
No announcement yet.

разход на 1.9 jtdm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• коментар по разхода - няколко дни е -17 до -20 градуса, по принцип загрява нормално, разхода в градски режим се качи до 13 л./100 км.
    Разправят, че до краят на месеца ще е студеничко, ще видим какъв среден разход ще се получи.
    Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• За такива условия по- добре е да имаш печка.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• след 1200 км извънградско разхода е 7.3/100
        това е извънградско. средния за вече изминатите 1500 км ми е 8.7/100. иначе градско го свалих до 11.8/100.
        искрено се надявам като се поразработи да падне значително, инае ибах тоз дизел
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• изван градско средна скорост 100-102 км/ч
          6,2/100

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            след 1200 км извънградско разхода е 7.3/100
            това е извънградско. средния за вече изминатите 1500 км ми е 8.7/100. иначе градско го свалих до 11.8/100.
            искрено се надявам като се поразработи да падне значително, инае ибах тоз дизел
            ще падне - гаранте

моя при много здраво каране е 9.3-9.4 градско (от поне 1000 км)
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• ще падне - гаранте

моя при много здраво каране е 9.3-9.4 градско (от поне 1000 км)
              Колега, а по колко километра средно караш в ден градско?

Аз карам средно от 50 до 200 км в ден, с отсечки (интервали) по около 20 км всяка.

Comment

• афера

според пен не са ти наляли 30 литра ,ако че си ги платил.В Гърциа ми се случи и на мене сложих 35л и след 200км. лампата светна, като споделих с човек от другата бензиностанциа, тои ми каза че това е стар номер
                MiTo 1.4 155

Comment

• Малко Зафирата с 1.9 (пак твърдя, че е същия мотор , даже лепенките по него са на италиански), по борд компютър- от Торино до София, около 1500 км.- среден 6.8. Средна скорост 113 км./ час. С 4 човека. После сметнах за цялото разстояние по бележки- 7.2.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                    Колега, а по колко километра средно караш в ден градско?

Аз карам средно от 50 до 200 км в ден, с отсечки (интервали) по около 20 км всяка.
                    има дни в които не карам, но иначе, когато карам по 100 км не мърдат, като отсечките преди да изляза от колата са ми по 15 км средно

а да се похваля (НЕ ЗА СКОРОСТИТЕ А ЗА РАЗХОДА) - софия - бургас с много здраво каране (предимно с над 160) ми струва 45 лв като последните километри (между карнобат и бургас магистралата) с 230 по километраж ги минах целите

това със още 3ма души в колата, и багажника едвам се затваряше
                    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:58.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Браво колега - ама 230 не е ли още раничко да вдигаш - все пак е нова колата. Аз максимум до 190 съм вдигал. Ама ми се ще да видя какъв и е максимума.
                      А 45 лв. - това глаба ли е за превишена скорост?

Comment

• Оффтопик

а да се похваля - софия - бургас с много здраво каране (предимно с над 160) ми струва 45 лв като последните километри (между карнобат и бургас магистралата) с 230 по километраж ги минах целите
                        Бравос колега,
                        Бравос.
                        Аз пък те мислех за сериозно момче.
                        Last edited by pr_00f; d.m.y г., 14:14.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• @ оги - моята е на 7500

Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                          Браво колега - ама 230 не е ли още раничко да вдигаш - все пак е нова колата. Аз максимум до 190 съм вдигал. Ама ми се ще да видя какъв и е максимума.
                          А 45 лв. - това глаба ли е за превишена скорост?
                          това е колко нафта съм платил и изгорил

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Оффтопик

Бравос колега,
                          Бравос.
                          Аз пък те мислех за сериозно момче.
                          празна и суха магистрала, 23.30, на рожденни ми ден бързам да се прибера за да се видя със семейството си (не сещаш , че примерно може да има някакъв неприятен случай) защото целия ден съм бачкал и пътувал....
                          10 минути каране с 230 по километраж на най-новата и най-празна отсечка по магистралата...

150 по километраж = 135 някъде... минах на 2 пъти покрай катаджии с радари с тази скорост, веднъж не ме спряха

четенето на морал не става на общо оснавание, а след като си запознат с фактите

ПП: похвалих се за разхода а не за скоростите

ППП: а ти между сериозен, разумен и нарушаващ правилника правиш ли разлика знам , че правиш но не ми харесва употребата на думи без да се зачита тяхното значение

ПППП: еййй мн са развалнувах та чак и за пет П събрах

ППППП: едно рисковано изпреварване не направих, дори на магистралата като задминавах някой намалях на 120-130......... човек една дума да не каже д*ба!
                          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 18:09.
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• .
                            Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 18:01.
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• 0:09min
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                                0:09min
                                а?
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X